Kan jag returnera en produkt om jag ångrar mitt köp?

Ändrad den Ons, 1 nov., 2023 vid 10:06 E.M.

Om en produkt inte var som du förväntade dig, du inte behöver den eller du inte önskar behålla produkten av någon anledning har du enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot din beställning förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i väsentligt oförändrat skick.

Vi ser gärna att du uppger orsak till returen. För att snabbare kunna hantera ditt ärende vid ångerrätt ber vi dig uppge följande information:

• Ordernummer (finns på din orderbekräftelse)
  • Fakturanummer (om du handlat mot faktura)
  • Namn och artikelnummer på de produkter du vill returnera.

Retur måste skickas som företagspaket till Folier.se/Folier Sverige AB, Kalkbruksvägen 17, 619 71 Vagnhärad. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse!
Vi ber er observera att vi inte hämtar returer som skickats till ombud.

Digitalt innehåll omfattas inte av retur- och bytesrätten. Exempel på dessa varor är licenskoder till datorprogram etc.

Läs mer på Vad kostar det att returnera?