I vilken tid och temperatur ska min textilvinyl pressas?

Ändrad den Ons, 1 nov., 2023 vid 10:33 E.M.

Olika vinyler kräver olika hantering vid pressning, eftersom de har olika typer av lim och/eller bärare som kräver olika tider, temperaturer och borttagning av bäraren. Inne på alla våra vinyler hittar men den informationen för den specifika vinylen men för att förenkla har vi även sammanställt en lista, se länk nedan. Arbetar du med flera olika vinyler är ett tips att skriva ut listan och sätta vid din värmepress.

https://folier.se/textilvinyl-temperaturer-och-tider/