Hur lång är leveranstiden?

Ändrad den Ons, 1 nov., 2023 vid 10:14 E.M.

Vårt mål är alltid att packa din order så snabbt som möjligt, gärna samma dag eller dagen efter du har lagt ordern. Tiden från att varan lämnar vårt lager till leverans är vanligtvis 1-3 dagar, denna tid är dock beroende på vilket leveransalternativ du väljer samt vilket postnummer du bor på.

Vissa produkter är dock beställningsvaror vilket kan förlänga leveranstiden.