Var är min försändelse?

Ändrad den Ons, 1 nov., 2023 vid 10:14 E.M.

När ordern är färdigpackad skickas en spårlänk till den mailadress du angav när du la ordern. Via den kan du spåra din försändelse hos den transportör du valde för din leverans. Vänligen notera att det inte går ut något sms om försändelsen när du har valt Schenker som fraktalternativ.

Vi vill tipsa om appen "mina paket" där du kan spåra försändelser, inte bara från oss på Folier.se. Finns för både iPhone och Android.

Har det uppstått några problem kring din leverans, så som försening eller liknande, ta kontakt med kundsupport och var beredd att uppge ditt ordernummer.