Hur tar jag hand om min Epson SC-F2100/F2200 under semester eller ledighet?

Ändrad den Ons, 1 nov., 2023 vid 10:19 E.M.

Vissa maskiner mår bäst när de används kontinuerligt, Epson SC-F2100/F2200 är definitivt en av dessa! Om ni stänger produktionen helt och Epson SC-F2100/F2200 kommer att stå still under en längre period, så har vi följande råd:

0 - 2 veckor:  inget speciellt behövs, skrivare lämnas påslagen.

2 - 4 veckor:  den vita färgen bör bytas ut till 2 st Cleaningkassetter, skrivaren lämnas avslagen.

4 - fler veckor: samtliga kulörer bör bytas till Cleaningkassetter, skrivaren lämnas avslagen.

Byte av färger till Cleaning kasetter görs via Storage Mode, klicka ner i menyn så hittar ni den. Själva proceduren tar ca 31 minuter.

Cleaningkassetter beställer ni här.

Ytterligare tips angående detta finns på en branchkollegas film, se den här

Har ni ytterligare frågor så ta kontakt med vår kundsupport.